Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση

Αερόθερμη ενεργειακή σόμπα ΒΕΡΝΟΝ fire 45 (45 Kw)

Γενικά χαρακτηριστικά

Αερόθερμη ενεργειακή σόμπα ξύλου-μπριγκέτας με βεντιλατέρ και ηλεκτρονικό πίνακα. Ο θάλαμος καύσης είναι κατασκευασμένος από χάλυβα 5 χιλιοστών, με πυρίμαχο τσιμέντο 5 εκατοστών στο πάτωμα περιμετρικά της σχάρας. Η σόμπα είναι βαμμένη εξωτερικά με χρώμα υψηλής αντοχής (έως 650°C) που βασίζεται σε τροποποιημένες ρητίνες σιλικόνης, ενώ τα πλαϊνά καλύμματα από χαλύβδινη διπλή, μονωμένη λαμαρίνα 2 χιλιοστών, είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή.

Σε όμορφη απλή γραμμή με ατσάλι INOX σατινέ στην πρόσοψη. Ο κομψός ηλεκτρονικός πίνακας, επιτρέπει την τελείως αυτόματη αερόθερμη λειτουργία της σόμπας, ενώ η αεροκουρτίνα διατηρεί καθαρό το μεγάλο κεραμικό τζάμι 4 χιλιοστών της πόρτας.

Προαιρετικά έχει δυνατότητα παροχής αέρα μέσω αεραγωγών (Φ 114) σε δύο (2) παρακείμενους χώρους.

Χάρη στη σχεδίασή της και την δευτερογενή καύση που διαθέτει η αερόθερμη ξυλόσομπα ΒΕΡΝΟΝ fire 45 επιτυγχάνει πολύ ψηλές επιδόσεις, άμεση απόδοση και οικονομία ενώ είναι φιλική με το περιβάλλον. Η αερόθερμη ξυλόσομπα ΒΕΡΝΟΝ fire 45 έχει δυνατότητα κάλυψης χώρου έως 250 τμ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αποδοτική και αξιόπιστη σόμπα την οποία σχεδιάσαμε για κύρια θέρμανση σε πολύ μεγάλους χώρους εστίασης- καφέ, χιονοδρομικά, χώρους διασκέδασης, δεξιώσεων, βιοτεχνικούς κ.λ.π.

 • ΒΕΡΝΟΝ fire, συνώνυμο της οικονομίας
• Ελληνικό προϊόν άριστης ποιότητας
• Tεχνολογική καινοτομία
• Απόλυτα αξιόπιστη λύση
• Σεβασμός στο περιβάλλον

Τεχνικά χαρακτηριστικά Fire 45 
Θερμική ισχύς 45 Kw
Θερμική απόδοση 88%
Δευτερογενής καύση Ναι
Διαστάσεις 640x640x2010 mm
Βάρος 370 Kg
Σωλήνας εξόδου 180 mm
Θερμαινόμενη περιοχή 250 m2 (1000m3)
Καύσιμο Ξύλο-Μπριγκέτα-Κάρβουνο
Κατανάλωση καυσίμου 4-10 Kg/h
Παροχή αερόθερμου 3000 m3/h
Ηλεκτρική ισχύς 245 W
Τάση / Συχνότητα
230V/50Hz
 Δυνατότητα προσθήκης αεραγωγών  Ναι