Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση

Αερολέβητας ξύλου ΒΕΡΝΟΝ fire 45 (45 Kw)

Γενικά χαρακτηριστικά

Αερολέβητας ξύλου-μπριγκέτας με βεντιλατέρ και ηλεκτρονικό πίνακα. Ο θάλαμος καύσης είναι κατασκευασμένος από χάλυβα 5 χιλιοστών, με πυρίμαχο τσιμέντο 5 εκατοστών στο πάτωμα περιμετρικά της σχάρας. Ο αερολέβητας είναι βαμμένος εξωτερικά με χρώμα υψηλής αντοχής (έως 650°C) που βασίζεται σε τροποποιημένες ρητίνες σιλικόνης, ενώ τα πλαϊνά καλύμματα από χαλύβδινη διπλή, μονωμένη λαμαρίνα 2 χιλιοστών, είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή.

Σε όμορφη απλή γραμμή με ατσάλι INOX σατινέ στην πρόσοψη. Ο κομψός ηλεκτρονικός πίνακας, επιτρέπει την τελείως αυτόματη αερόθερμη λειτουργία του αερολέβητα, ενώ η αεροκουρτίνα διατηρεί καθαρό το μεγάλο κεραμικό τζάμι 4 χιλιοστών της πόρτας.

Προαιρετικά έχει δυνατότητα παροχής αέρα μέσω αεραγωγών (Φ 114) σε δύο (2) παρακείμενους χώρους.

Χάρη στη σχεδίασή του και την δευτερογενή καύση που διαθέτει ο αερολέβητας επιτυγχάνει πολύ ψηλές επιδόσεις, άμεση απόδοση και οικονομία ενώ είναι φιλικός με το περιβάλλον. Ο αερολέβητας ΒΕΡΝΟΝ fire 45 έχει δυνατότητα κάλυψης χώρου έως 250 τμ.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αποδοτικό και αξιόπιστο αερολέβητα τoν οποίo σχεδιάσαμε για κύρια θέρμανση σε πολύ μεγάλους χώρους εστίασης- καφέ, χιονοδρομικά, χώρους διασκέδασης, δεξιώσεων, βιοτεχνικούς κ.λ.π.

• Ελληνικό προϊόν άριστης ποιότητας
• Tεχνολογική καινοτομία
• Απόλυτα αξιόπιστη λύση
• Σεβασμός στο περιβάλλον

Τεχνικά χαρακτηριστικά Fire 45 
Θερμική ισχύς 45 Kw
Θερμική απόδοση 88%
Δευτερογενής καύση Ναι
Διαστάσεις 640x640x2010 mm
Βάρος 370 Kg
Σωλήνας εξόδου 180 mm
Θερμαινόμενη περιοχή 250 m2 (1000m3)
Καύσιμο Ξύλο-Μπριγκέτα-Κάρβουνο
Κατανάλωση καυσίμου 4-10 Kg/h
Παροχή αερόθερμου 3000 m3/h
Ηλεκτρική ισχύς 245 W
Τάση / Συχνότητα
230V/50Hz
 Δυνατότητα προσθήκης αεραγωγών  Ναι