Σόμπες

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Βέρνον. Εδώ και πολλά χρόνια φροντίζουμε για την θέρμανση των οικιών σας και των προσωπικών σας χώρων, παρέχοντάς σας συσκευές που να εξασφαλίζουν άνετα και ζεστά σπίτια τον χειμώνα. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες των καιρών και την οικονομική δυσχέρεια που χαρακτηρίζει τα περισσότερα σπίτια την τελευταία χρονική περίοδο και φροντίζουμε να σας παρέχουμε μεθόδους που να μειώνουν τα έξοδά σας.

Η οικονομική θέρμανση προωθείτε από την Βέρνον επί πολλά συναπτά έτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μεριμνώντας να έχει στην διάθεση του καταναλωτικού κοινού, προϊόντα Ελληνικά, που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα, την αποδοτικότητα και την μεγάλη αντοχή τους, όπως είναι οι σόμπες,(αερόθερμες σόμπες αλλά και σόμπες ξύλου), οι αερολέβητες, οι καυστήρες wood pellet και τα διάφορα αξεσουάρ που αφορούν στην αποτελεσματική θέρμανσή σας.

Παράλληλα, δραστηριοποιούμαστε ενεργά στην κατασκευή και στην σχεδίαση μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στις κατεργασίες μετάλλων, ενώ μετά από πολυετείς και εκτεταμένες έρευνες, προσφέρουμε σήμερα καινοτόμα προϊόντα όπως είναι οι σόμπες ξύλου - μπριγκέτας ΒΕΡΝΟΝ fire. Εργαζόμαστε σκληρά για την εξυπηρέτησή σας και την διατήρηση ισορροπίας στην σχέση ¨τιμή-ποιότητα¨ και διατηρούμε πάντα χαμηλό κόστος διότι επιθυμούμε να έχουν όλοι πρόσβαση στα αγαθά που διαθέτουμε.

Ικανοποιούμε με τον πιο επαρκή τρόπο τους πελάτες μας, εφοδιάζοντάς τους με τα καλύτερο, ενώ παράλληλα πάντοτε επιδιώκουμε την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό μας, λαμβάνοντας μέριμνα ως υπεύθυνη εταιρεία, ώστε τα διατιθέμενα αγαθά να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να προάγουν την προστασία του.

Δεσμευόμαστε για την ικανοποιητική σας θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και εφευρίσκουμε τρόπους ώστε να την αποκτήσετε έξυπνα και οικονομικά.
Οικονομική θέρμανση

Η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, έφερε στο προσκήνιο την αναζήτηση οικονομικής, αξιόπιστης και λειτουργικής λύσης θέρμανσης.
Δείτε περισσότερα...

Είπαν για εμάς...

Επειδή η γνώμη σας μετράει δημιουργήσαμε αυτή την σελίδα ώστε να μοιραστούμε με όλους τις γνώμες των πελατών μας.

Η γνώμη σας και τα σχόλιά σας για εμάς και τα προϊόντα μας είναι πολύ σημαντική και...
Δείτε περισσότερα...

Έκθεση "Οικονομική Θέρμανση 2014" HELEXPO Μαρούσι
Η εταιρία μας θα συμμετάσχει στην Έκθεση ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2014'' στην Αθήνα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014.25η Διεθνής Έκθεση Agrotica 2014
Η εταιρία μας θα συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Agrotica 2014 από 30 Ιανουαρίου έως 2 ΦεβρουαρίουΗ εταιρία μας θα συμμετάσχει στην Έκθεση ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2013'' στην Αθήνα από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού Stand 92


Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιδιαίτερες καθώς και τις θαυμάσιες δυνατότητες της νέας τεχνολογίας ως προς την άμεση απόδοση και την ευκολία στην χρήση τους, την οικονομία στα καύσιμα, την υψηλή αισθητική και κυρίως την προστασία του περιβάλλοντος.


ΚΡΑΒΑΡΗΣ Π. – ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ Σ. Ο.Ε.
Οδός Κήπων
57 008, Ιωνία Θεσσαλονίκης


Τηλ. 2310 556081
Κιν. 6932248082 
Fax. 2310 784092


info@vernon.gr
Facebook

Youtube

Twitter