Προϊόντα

Αερόθερμες ενεργειακές σόμπες

Ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, μεγάλης αντοχής και απόδοσης, τα οποία αποτελούν ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της θέρμανσης με ξύλο-μπριγκέτα και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις θέρμανσης.

Δείτε περισσότερα...

   

Αερολέβητες

Ελληνικά προϊόντα θέρμανσης μεγάλων βιοτεχνικών και επαγγελματικών γενικά χώρων, υψηλής ποιότητας, μεγάλης αντοχής και απόδοσης.

Δείτε περισσότερα...

   

Καυστήρες Pellet

Οι καυστήρες pellet ΒΕΡΝΟΝ  αποτελούν ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της ενέργειας με βιοκαύσιμα.

Είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους λέβητα ξύλου, για φούρνους αρτοποιείων και φανοποιείων, αερολέβητες για θερμοκήπια, πτηνοτροφεία, ξηραντήρια, βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Δείτε περισσότερα...

Ειδικά μηχανήματα

Ελληνικά προϊόντα επεξεργασίας μετάλλου, ειδικές κατασκευές υψηλής ποιότητας και  μεγάλης παραγωγικότητας.

Δείτε περισσότερα...

   

Αξεσουάρ θέμανσης

Στην σελίδα με τα αξεσουάρ θέρμανσης θα βρείτε το καλάθι πέλλετ Βέρνον, ένα προϊόν καύσης πέλλετ σε εστίες καθώς και το κιτ αεραγωγών χάρη στο οποίο δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρουμε τον ζεστό αέρα σε παρακείμενους χώρους (Κανάλια).

Δείτε περισσότερα...

 
 

Έκθεση "Οικονομική Θέρμανση 2014" HELEXPO Μαρούσι
Η εταιρία μας θα συμμετάσχει στην Έκθεση ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2014'' στην Αθήνα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014.25η Διεθνής Έκθεση Agrotica 2014
Η εταιρία μας θα συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Agrotica 2014 από 30 Ιανουαρίου έως 2 ΦεβρουαρίουΗ εταιρία μας θα συμμετάσχει στην Έκθεση ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2013'' στην Αθήνα από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού Stand 92


Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιδιαίτερες καθώς και τις θαυμάσιες δυνατότητες της νέας τεχνολογίας ως προς την άμεση απόδοση και την ευκολία στην χρήση τους, την οικονομία στα καύσιμα, την υψηλή αισθητική και κυρίως την προστασία του περιβάλλοντος.


ΚΡΑΒΑΡΗΣ Π. – ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ Σ. Ο.Ε.
Οδός Κήπων
57 008, Ιωνία Θεσσαλονίκης


Τηλ. 2310 556081
Κιν. 6932248082 
Fax. 2310 784092


info@vernon.gr
Facebook

Youtube

Twitter